De Amstelzaal: een officiële trouwlocatie in hartje Amsterdam

De Amstelzaal is door de Gemeente Amsterdam geregistreerd als officiële trouwlocatie. Door de jaren heen hebben we dan ook al meerdere gelukkige koppels kunnen verwelkomen die bij ons de trouwceremonie hebben gevierd, met aansluitend een diner en groot feest. Als trouwlocatie is er van alles mogelijk, denk aan een aankomst per boot, een trouwerij op het schitterende terras (als het weer het toelaat) of een intieme ceremonie in de zaal die volledig naar uw smaak is (her)ingericht. 

Trouwen zoals u wilt

Wij begrijpen als geen ander dat de trouwdag in het teken staat van uw wensen. Daarom is bij ons, in principe, alles mogelijk. Middels meerdere uitgebreide voorgesprekken kunt u uw wensen kenbaar maken, zodat er op de dag zelf niks is waar u zich zorgen over hoeft te maken (behalve ‘Ja’ zeggen).

Aansluitend diner & feest

Het is niet nodig om op uw trouwdag meerdere keren te verplaatsen. Bij de Amstelzaal kunt u terecht voor de ceremonie, het diner en het feest van uw leven. Het kan de dag een stuk overzichtelijker en relaxter maken door op één locatie te blijven. 

In samenspraak met onze chefs is er ook tijdens het diner alles mogelijk. Een luxe 5-gangen diner, of juist een informeel walking dinner of een barbecue op het terras? Alles is mogelijk, u trouwt tenslotte maar één keer!