Een vergadering of meeting in de Amsterdam Oud-Zuid

Midden in de stad, en goed te bereiken met het openbaar vervoer, biedt de Amstelzaal de perfecte locatie voor een vergadering, teambuilding moment, zakelijke lunch of presentatie. We bieden de mogelijkheid om tot 20 man in de speciale glazen vergaderruimte achterin het gebouw te zitten, met uitzicht op het water. 

Voor grotere groepen kan de grote zaal vrijgemaakt worden. Ideaal als u in meerdere kleine groepen opdrachten wil uitvoeren of meer ruimte nodig heeft of een speciale activiteit op het programma heeft staan. Een goed voorbeeld is een bekende Nederlandse bank die jarenlang een indoor tafeltennistoernooi voor hun werknemers organiseerde bij ons. 

Van alle gemakken voorzien

De door u afgehuurde ruimte staat volledig tot uw beschikking. Faciliteiten zoals flip-overs, beamers, stiften en andere benodigdheden voor een vergadering zijn op aanvraag aanwezig.

Eten uit eigen keuken

Wij hebben een prachtige keuken, waarin we vrijwel alles zelf (kunnen) maken. Het heeft onze voorkeur om zelf te koken maar kunnen in overleg ook met een cateraar werken. Ook tijdens een zakelijke lunch kunt u het zo gek maken als u zelf wilt, van lekkere belegde broodjes tot een volledig verzorgde warme lunch.